Het kan soms erg moeilijk zijn om het juiste speelgoed voor je kind(eren) te vinden. Welk speelgoed zal de interesse van je kind voor een langere periode vasthouden? Welk speelgoed past het best bij de ontwikkelingsfase van je kind? En welk speelgoed is van goede kwaliteit en gaat lang mee? Als je tegenwoordig een speelgoedwinkel binnenloopt, voel je je overweldigd door al het kleurrijke, plastic speelgoed. Het aanbod is groot en bestaat voornamelijk uit speelgoed dat weinig, tot geen, support biedt voor de ontwikkeling van je kind. 

Dus hier is LUDE. Not an average toy store. Een webshop met het juiste speelgoed dat met je kind meegroeit, uitdaagt en de algehele ontwikkeling stimuleert; De cognitieve-, motorische-, communicatieve - en sociaal-emotionele vaardigheden. LUDE adviseert bij het kiezen van het juiste speelgoed passend bij de ontwikkelingsfase van je kind. Vanuit de overtuiging dat minder, maar beter speelgoed leidt tot happy kids.

WE BELIEVE

Wij geloven dat kinderen leren en groeien door te spelen. Door te spelen kunnen kinderen sociale en cognitieve vaardigheden ontwikkelen, emotioneel volwassen worden en het zelfvertrouwen krijgen dat nodig is om nieuwe ervaringen en omgevingen aan te gaan. In samenwerking met een team van specialisten selecteren wij het juiste speelgoed voor de juiste ontwikkelingsfase. 

WE LOVE

Wij houden van kwaliteit en design. We zijn altijd op zoek naar mooie, nieuwe producten. Met zorg en passie gemaakt, van over de hele wereld. Eigentijdse ontwerpen die niet alleen een aanvulling zijn voor de speelkamer, maar ook nog eens mooi staan in je interieur.

WE CARE

Wij geven om de wereld. Ons assortiment bestaat uit speelgoed van hoge kwaliteit, ecologisch vervaardigd, waardoor het generatie na generatie meegaat. We streven ernaar onze voetafdruk zo veel mogelijk te minimaliseren om kinderen een gelukkige jeugd en een mooie toekomst te geven.