Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag (inclusief verzendkosten wanneer je de gehele order terugstuurt) gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw thuis naar het retouradres zijn voor je eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@ludeplay.com of via het contactformulier. 

 1. Meld je retour aan. Stuur je ordernummer, reden van retour en welke producten je wilt retourneren naar info@ludeplay.com. 
 2. Verpak de retourzending in de originele verpakking en in een omdoos.
 3. Voeg een briefje toe aan je retourzending met daarop je ordernummer, naam, e-mailadres en reden van retour. 
 4. Verstuur het pakket via een vervoerder (PostNL, DHL, DPD) naar:
  LUDE
  Afdeling retouren
  Wilhelminastraat 79
  5141HJ  Waalwijk

Retourvoorwaarden

 • De retourzending is voor de rekening van de koper. Je draagt dus zelf de kosten voor de retourzending.
 • Een product dient "Wanneer redelijkerwijs mogelijk" onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking retour te worden gestuurd. Indien artikelen niet in ongebruikte en originele staat zijn bij ontvangst van de retournering, dan kunnen wij een waardevermindering in rekening brengen.
 • Wil je een product ruilen? Dan stuur je het huidige product retour en bestel je het gewenste product in de webshop.
 • LUDE is niet aansprakelijk voor beschadigingen aan en het zoekraken van een retourzending.

Retourneren Noriter Project x LUDE - Lillle Hus

Wanneer je een magnetisch whiteboard 'Lille Hus' van Noriter Project x LUDE retour wilt sturen gelden er aanvullende retourvoorwaarden:

 • 'Lille Hus' mag enkel retour gestuurd worden in de originele verpakking en doos. De folie dient nog op het magnetisch oppervlak bevestigd te zitten. 
 • Na melding van je retour kunnen we een afhaalopdracht inplannen bij vervoerder Dynalogics die het bord bij je thuis kan komen ophalen. (Enkel Benelux). Hiervoor wordt €18,50 verrekend met het retourbedrag. Je mag het bord ook met een andere vervoerder retourneren op eigen kosten.

Terugbetaling

Zodra we de retourzending hebben ontvangen, zal het bedrag uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst, aan je gecrediteerd worden via de betaalmethode waar je de order mee hebt afgerekend.